Open New Mexico TeleECHO™ Programs

Please join us for one of our open New Mexico-based teleECHO programs to see what telementoring is all about! If you are interested, reach out to the contact information listed for each program.

Monday

Improving Perinatal Health – 1.0 Hour
12:00 – 1:00 p.m. – 1st & 3rd
Medical Directors: Abigail Reese, PhD, CNM; Gillian Burkhardt, MD, Eve Espey, MD, MPH
Contact: perinatalecho@salud.unm.edu

NM First Responder – 1.0 Hour
2:00 – 3:00 p.m. – Weekly
Medical Director: Jeff Katzman, MD
Contact: firstresponderecho@salud.unm.edu

Reproductive Health – 1.0 Hour
12:00 – 1:00 p.m. - 2nd & 4th
Medical Director: Rameet Singh, MD, MPH
Contact: reproductivehealthecho@salud.unm.edu

Rheumatology – 1.5 Hours
12:00 – 1:30 p.m. – Weekly
Medical Director: Arthur Bankhurst, MD
Contact: rheumatologyecho@salud.unm.edu

Tuesday

Bone Health – 1.25 Hours
12:00 – 1:15 p.m. – Weekly
Medical Director: Michael Lewiecki, MD
Contact: bonehealthecho@salud.unm.edu

Medication Assisted Treatment – 1.0 Hour
12:00 – 1:00 p.m. – Weekly
Medical Director: Julie G. Salvador, PHD
Contact: RsAlKhafaji@salud.unm.edu

NMAETC HIV – 1.0 Hour
12:00 – 1:00 p.m. – Weekly
Medical Director: Michelle Iandiorio, MD
Contact: HIVecho@salud.unm.edu

Wednesday

Endocrinology – 2.0 Hours
12:00 – 2:00 p.m. – Weekly
Medical Director: Matthew Bouchonville, MD
Contact: endoecho@salud.unm.edu

Hepatitis C (HCV) – 2.0 Hours
3:00 – 5:00 p.m. – Weekly
Medical Directors: Sanjeev Arora, MD; Karla Thornton, MD
Contact: HCVecho@salud.unm.edu

Miners’ Wellness – 1.25 Hours
12:00 – 1:15 p.m. – 2nd & 4th
Medical Directors: Akshay Sood, MD; Nour Assad, MD
Contact: minerswellnessecho@salud.unm.edu

Continuing Skills & Knowledge for Community Health Workers – 1.5 Hours
10:00 – 11:30 a.m. – 4th
Program Facilitator: Virginia Sedore
Contact: CHWECHO@salud.unm.edu

*Indian Country Hepatitis C (HCV) – 1.0 Hour
12:00 – 1:00 p.m. – 1st & 3rd
Medical Director: Karla Thornton, MD
Contact: IHSecho@salud.unm.edu

*Indian Country NMAETC HIV – 1.0 Hour
12:00 – 1:00 p.m. Weekly
Medical Director: Michelle Iandiorio, MD
Contact: IHSecho@salud.unm.edu

Friday

Antimicrobial Stewardship – 1.0 Hour
12:00 – 1:00 p.m. – 2nd & 4th
Medical Directors: Meghan Brett, MD; Renee Mercier, PharmD
Contact: antimicrobialecho@salud.unm.edu